Читај ми!

Богдановић за РТС: Криво ми је због пораза, али идемо даље

У НБА лиги, тим Атланте у којем игра српски репрезентативац Богдан Богдановић поразен је ноћас од Њујорка, али Богдан је играо одлично са 20 поена, шест скокова и четири асистенције.

Богдановић је у последњим секундама меча погодио тројку и донео продужетак свом тиму али у наставку Атланта није успела да игбегне пораз.

"Криво ми је што нисмо успели боље да одиграмо у продужетку, али идемо даље. Била је тешка утакмица а већ за два дана имамо још једну.", рекао је Богдановић.

Ту сте и даље око солидне четврте позиције али је до краја остало још мање од месец дана.

"Па да, доста је напета та борба да не упаднемо у доигравање. Добра је позиција и наставићемо да се боримо и ово је само још једна од утакмица."

Играћете сада против Мајамија и имаћеш прилику да видиш Немању Бјелицу који у последње време добија нешто мању минутажу. Јесте ли се скоро чули и каква је ситуација тамо?

"Па чујемо се а и они увек играју на победу. Тренутно ретко улази у игру и добија шансу. Знам да није играо у последње две утакмице, па је играо једну пет минута, а видећемо хоће ли играти. Тешко је ухватити ритам али знам да је он велики радник и да ће се изборити са тим." Закључио је Богдановић.

Поменути Мајами долази у госте у Атланту у петак увече, а у недељу стижу Милвоки бакси који су на једној позицији изнад Хокса на табели Источне конференције.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво