Читај ми!

Јокић за РТС: Стигли смо -9 у последња два минута, сјајна тимска победа

Денвер нагетси победили су после два продужетка Мемфис захваљујући Николи Јокићу, који је одиграо једну од најбољих партија у каријери. Јокић ипак није желео себе да истиче у први план и у разговору за РТС је апострофирао тимску игру која је "грумењу" омогућила важан тријумф.

Јокић је решио драму са Мемфисом и постигао 47 поена уз 15 скокова и осам асистенција, чиме је постао први центар са оваквом статистиком од Хакима Олаџувона.

Постигао је и важну тројку на 40 секунди до краја којом је сломио отпор противника, а уједно натерао и америчког коментатора да проговори на српском језику.

"Сјајна утакмица за нас и прилика да подижемо карактер као тим. Мислим да је Вил Бартон одиграо одлично, погодио је важну тројку, Пи-Џеј (Дозир) је постигао важна бацања, ја сам дао тројку на крају... Добро је било тимски све урађено", рекао је Јокић у разговору са нашим Александром Жигићем.

Момак из Сомбора се осврнуо на сам финиш регуларног дела утакмице, током којег је деловало да ће Нагетси доживети пораз.

"Мислим да смо могли лакше да победимо, али исто тако и веома лако да изгубимо. Имали смо -9 на два минута до краја и стигли смо ту разлику. Имали смо стварно неке добре одбрамбене моменте, где смо зауставили њихове најбоље играче или постизање коша када нам је требало највише. Сјајна тимска победа", додао је Никола.

Тренер Денвера Мајкл Мелоун тврди да један Србин заслужује МВП признање.

"Многи тренери у НБА лиги кажу: 'Човече, волео бих да имам играча који решава утакмице'. Е, ја то никада нисам пожелео јер ми већ имамо једног. Тај момак је из Сомбора, а ви знате ко је он", истакао је Мелоун.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво