Читај ми!

Денвер пронашао замену за Марија

Денвер нагетси брзо су пронашли замену за повређеног Џамала Марија и требало би ускоро да добију новог играча. У Колорадо би ускоро требало да као слободан играч стигне Остин Риверс, пренео је новинар Атлетика Шемс Чаранија.

Како је пренео Чаранија, Денвер је у озбиљним преговорима са Риверсом и он би требало да потпише уговор када прође сигурносне протоколе.

Син тренера Дока Риверса требало би да замени тешко повређеног Марија, који је у последњем минуту меча са Голден Стејт вориорсима покидао предње укрштене лигаменте левог колена.

За њега је сезона готова, а извесно је да ће пропустити и већи део следеће, чиме су шампионске амбиције "грумења" поприлично уздрмане.

Што се Риверса тиче, он је до сада наступао за Њу Орлеанс пеликансе, Лос Анђелес клиперсе, Вашингтон визардсе, Хјустон рокетсе и Њујорк никсе, који су га потом трејдовали у Оклахому, где је добио отказ.

Просек у каријери му је 9,1 поена, 2,3 асистенција и 2,1 скокова. Најбоље партије пружао је у дресу Клиперса у сезонама 2016/2017 и 2017/2018 у којој је просечно убацивао 15,1 поена уз 4 асистенције.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво