Марјановић епизодиста у новом поразу Даласа

Кошаркаши Филаделфије наставили су са сјајним партијама у НБА лиги и потврдили да су једна од најбољих екипа у Источној конференцији. Фила је као гост савладала Далас у Тексасу, резултатом 113:95.

Тим који води Док Риверс на тај начин се пробио на прво место на табели Истока са 37 тријумфа и 17 пораза, а сада је све било јасно већ на полувремену.

Гости из Пенсилваније су после две четвртине имали 12 поена разлике, коју су у наставку увећали и сачували је до краја.

Поново је доминантан био Џоел Ембид са 36 поена (10/17 из игре), седам скокова и две асистенције, али је чак 14 својих поена постигао са линије за слободна бацања.

Осим њега, у победничком тиму истакао се још Коркмаз са 20 поена.

На другој страни, Лука Дончић је предводио "телад" са 30 поена и по четири ухваћене лопте и асистенције, али су још двоцифрени били једино Брансон са 15, односно Фини-Смит са 12 поена.

Српски центар Бобан Марјановић на паркету је провео нешто мање од осам минута и за то време постигао два поена (оба са линије за слободна бацања), уписао четири скока, једну блокаду и направио три личне грешке.

Далас је после новог пораза, трећег у последња четири сусрета, остао седми тим Запада са скором 29-24.

Поред 76ерса, победе у ноћи између понедељка и уторка у најјачој лиги света остварили су Њујорк никси, Сан Антонио спарси, Мемфис гризлиси, Њу Орлеанс пеликанси, Вашингтон визардси, Финикс санси...

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се