Јокић за РТС:Мало су нас намучили али најважније да смо победили

Никола Јокић је наставио серију одличних игара предводећи тим Денвера и у победи над гостујућом екипом Сан Антонија са 106:96. Српски центар је у изјави за РТС укратко анализирао утакмицу и поново истакао да је за победу важна и добра тимска игра.

Јокић је за нешто више од 30 минута игре постигао 25 поена уз десет асистенција и девет ухваћених лопти и недостајао је само један скок па да оствари нови троструки двоцифрен учинак на седмој узастопној победи Денвера.

"Стварно одлична партија. Играли смо тимски, баш супер. Посебно од друге четвртине, трећа четвртина је била мало спорија за нас, зауставили смо неке најбоље њихове играче. Имали смо више скокова од њих и више асистенција. Мало су нас намучили али је то тим који је користио сваку нашу грешку у нападу да украду лопту. Бројке су велике, али најважније да смо их победили.", рекао је Јокић.

Нагетси у петак увече играју са Сан Антониом, у недељу им долази екипа Бостон селтикса, а у понедељак путују у Сан Франциско где играју против Голден стејт вориорса.
 

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се