Радоњић: Да одиграмо добар меч против Албе

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да очекује да његова екипа одигра добар меч против Албе у последњем сусрету у овогодишњем издању Евролиге.

Утакмица између Албе и Црвене звезде игра се у петак од 20 сати у Берлину.

"Остала нам је та једна утакмица у Евролиги и Алби и нама. Прилика да се одигра један добар меч, знамо и њихове квалитете и како играју. Зато на првом месту морамо да одиграмо са добром концентрацијом, да трчим добро и да ниво одбране буде добар да можемо да будемо конкурентни, да парирамо екипи Албе и њиховом стилу игре и зато ће нам бити потребна и добра енергија како би одиграли добру утакмицу у Берлину", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Радоњић за овај меч на располагању има готово све играче, у тим се враћа Kори Волден, док ће и на овом мечу одсутан бити Дуоп Рит.

Првотимац црвено-белих Огњен Добрић очекује добар меч.

"Имају изграђен систем, имају много излаза из акција. Играју много у транзицији, таква су екипа. Тако играју већ дуго, знају да искористе своје прилике. Морамо да будемо максимално фокусирани свих 40 минута, играју са много слободе, са много трчања и шутева из свих позиција на које су навикли и које узимају селе сезоне. То морамо да исконтролишемо", рекао је Добрић.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво