Читај ми!

Денвер савладао Клиперсе, Јокић постигао 14 поена

Денвер Нагетси наставили сјајан низ резултата тријумфом над екипом из Калифорније (101:94). Немања Бјелица постигао осам поена у тријумфу Мајамија над Голден Стејтом.

Низ победа Денвера, након што је претходно побеђен лидер Истока, екипа Филаделфије, сада је на четири утакмице.

Лос Анђелес Клиперси, на другој страни, сада су везали још један пораз, након оног, релативно неочекиваног, од Орландо Меџика.

Никола Јокић је за нешто мање од 36 минута на паркету постигао 14 поена, а притом је имао и по седам скокова и асистенција.

Иако је имао нешто тише вече за своје стандарде, Јокић је поново био неко ко је "погурао" свој тим у мање-више пресудном моменту. На 5:20 до краја сусрета постигао је тројку којом се његов тим одлепио на 89:83. Тек недавно, Клиперси су пришли на 84:83 и деловали су као тим на чијој страни је моментум. 

Најефикаснији код Нагетса био је Џамал Мари са 23 поена, а иза њега је био Мајкл Портер Џуниор са 20 поена.

Инересантно, и преостала два стартера екипе из Колорада су постигла двоцифрен број поена – Вил Бартон је стао на 19, док је 14 поена постигао Арон Гордон. 

На другој страни, у екипи Клиперса, бољи од осталих био је Кавај Ленард са 24 поена, уз које је имао и 12 ухваћених лопти.

Мајами је савладао Голден Стејт резултатом 116:109. Немања Бјелица је за 17 минута на паркету постигао осам поена, а имао је приде и два скока и једну украдену лопту. 

У осталим мечевима одиграним у четвртак Детроит је савладао Вашингтон са 120:91, Филаделфија је била боља од Кливленда резултатом 114:94, Бруклин је савладао Шарлот са 111:89, док је Орландо тријумфовао против Њу Орлеанса са 115:110.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи