Читај ми!

Орлови борбу за Токио почињу против Доминиканске Републике

Kошаркаши Србије на старту квалификационог турнира за Олимпијске игре играће против Доминиканске Републике, саопштила је Фиба.

Фиба је објавила распоред и сатницу Олимпијског квалификационог турнира који ће се од 29. јуна до 4. јула одржати у Београду.

На овом турниру, са кога само освајач обезбеђује визу за Олимпијске игре у Токију, у А групи ће играти Србија, Доминиканска Република и Филипини, а у Б групи Порторико, Италија и Сенегал.

Србија ће први меч одиграти у уторак 29. јуна од 20.15 сати против Доминиканске Републике, док ће турнир нешто раније, од 17 сати, отворити Порторико и Сенегал.

Дан касније у среду од 17 сати састају се Сенегал и Италија, а наш национални тим од 20.15 игра против Филипина.

У четвртак 1. јула од 17 сати играју Италија и Порторико, а од 20 сати Филипини и Доминиканска Република.

Петак 2. јул је слободан дан.

Дан касније одиграће се два полуфинала, од 13 и 16 сати, а састаће се првопласирани из А групе са другопласираним из Б групе и први из Б групе са другим из А групе.

Kоји ће пар играти у ком полуфиналном термину, биће одређено по завршетку групне фазе такмичења, а финални меч заказан је за недељу 4. јул у 20.30 сати.

Фиба је такође одредила и распоред преостала три олимпијска квалификациона турнира, који ће се одржати у Викторији, Сплиту и Kаунасу.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво