Читај ми!

Партизан надиграо Мегу, Јарамаз играч одлуке

Кошаркаши Партизана савладали су тим Меге са 98:88 на гостовању у утакмици 23. кола АБА лиге. Победу црно-белих осигурао је Огњен Јарамаз тројком у последњем минуту меча.

Партизан је одлично ушао у меч на гостовању и повео са седам поена у првој чртвртини али су домаћини одмах узвратили, па се на полувреме отишло са њиховом предношћу од два коша.

У наставку се поновила слична ситуације јер црно-бели добијају трећи део меча али домаћини узвраћају у четвртој четвртини, па се ушло у неизвесну завршниву у којој су гости одржавали минималну предност.

А онда је Огњен Јарамаз повео тим ка победи. Погодио је тројку у последњем минуту меча да ни утакмицу завршио као најефикаснији играч са 22 постигнута поена.

Немање Дангубића је ефикасношћу предводио црно-беле у првом полувремену и меч завршио са 20 постигнутих поена, а пратио их је Рашон Томас са 10 поена, 12 скокова, четири асистенције.

У пораженом тиму Филип Петрушев је убацио 21 поен и имао девет скокова, а пратио га је Скучи Смит са 18 поена и осам асистенција али им то није било довољно да избегну пораз.

Партизан у наредном колу игра 3. априла против Крке као домаћин, а Мега дан касније гостује у Подгорици.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво