Читај ми!

Да ли ће Богдановић поново мењати тим?

Српски бек шутер Богдан Богдановић налази се на мети неколико тимова НБА лиге пред последње дане прелазног рока. Највеће интересовање су показали Селтикси и Вориорси.

Летос је Богдановић био део мини скандала не својом вољом, пошто су због договора око његовог трејда из Сакрамента у Милвоки мимо правила Бакси били кажњени од комесара лиге Адама Силвера (остали без једног пика на драфту).

Богдан је касније изабрао Атланту, са којом је потписао уговор на четири године за 72 милиона долара.

Међутим, ситуација се у Џорџији не одвија баш најбоље, иако се Богданов повратак на терен после теже повреде и паузе од два месеца поклопио са бољом игром тима, који је недавно преузео нови тренер Нејт Мекмилан и који је од тада везао осам победа.

Богдановић (просек од 9,5 поена по мечу) још увек није успео да се врати у прву петорку, а уочи "трејд дедлајна", односно рока за трансфере играча у најјачој лиги света за њега је заинтересовано неколико тимова.

Иако има клаузулу у уговору да не може бити трејдован у првој години уговора без пристанка, Богдановића у своје редове наводно врло озбиљно покушавају да доведу Бостон селтикси (извор The Ringer) и Голден Стејт вориорси (извор The Athletic).

Поред ова два тима, стидљиво се помињу Детроит пистонси, Лос Анђелес клиперси па чак и доскорашњи Богданов тим Сакраменто кингси, мада је то прилично нереална опција. 

Рок за размене тимова је 25. март.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се