Читај ми!

Радоњић: Идемо у Атину да одиграмо најбоље што можемо

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио да је ће његов тим покушати да одигра најбоље што може у Атини против Панатинаикоса у 30. колу Евролиге. Црвено-бели у петак од 20 сати гостују Панатинаикосу у дворани "ОАКА" у Атини.

Меч са „зеленима" са севера Атине доноси још једну изузетно јаку утакмицу у згуснутом календару црвено-белих али, тренер Радоњић очекује да ће његов тим одиграти добар меч са супарником кога добро познају.

"Идемо у Атину да одиграмо најбоље што можемо, да будемо конкурентни против тима који је у доброј форми. Одиграли су добар меч против Макабија и у домаћем против првенству су били супериорни. Добили су велико појачање у Хезоњи, ТЈ Бреј је такође стигао. Нови тренер Одет Каташ је ту и то су крупне промене у односу на тим са којим смо играли прву утакмицу у Београду", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Радоњић је истакао да је Дејан Давидовац болестан и да неће путовати у Грчку, али да је добра вест да није корона у питању. Осврнуо се и на врло згуснут распоред утакмица кроз који пролази његов тим због чега има проблема и са састављањем тима.

„Распоред је такав, 12 мечева у марту, али ствари гледамо другачије, од данас до последње утакмице у регуларном делу АБА лиге, а то је 19.април, чека нас 12 утакмица. Свесни смо да је ритам изузетно напоран, у 7 дана играмо 4 утакмице које су интензивне и битне, и то изискује много напора. Успели смо да будемо доста добри у последњим утакмицама, а оно што нас уводи у размишљање је ситуација око повреда, болести... Једноставно, већ сам о томе причао, предуго то траје, али идемо у Атину, томе смо окренути и о томе размишљамо сада."

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се