Читај ми!

Богдановићевих седам поена у победи Атланте над Хјустоном

Атланта Хокси тријумфовали су против Хјустон Рокитса резултатом 119:107. Богдан Богдановић је, меч који је почео на клупи, завршио са седам поена.

Данило Галинари је постигао 20 од својих 29 поена у првом полувремену меча и умногоме је помогао Атланта Хоксима да победе Хјустон, чиме је Рокитс франшиза стигла до рекордног 17. узастопног пораза (прецизније, тај рекорд, који су у својој првој сезони поставили Сан Дијего Рокитси, овим је изједначен). Хјустон није славио од 4. фебруара.

С друге стране, Атланта је шестим узастопним поразом стигла до најдужег низа непобедивости још од првог месеца сезоне 2016-2017.

Атланта је водила са 73:58 у првом делу, али је Хјустон са одличних 34:20 у трећој деоници успео да дође до 93:92 пред последњу четвртину.

Галинари је потврдио да се налази у форми, пошто је и у четвртој од последњих пет утакмица постигао најмање 20 поена. Пре тога је у само два пута то успео у 23 меча ове сезоне.

Још четворица кошаркаша Атланте су постигла двоцифрен број поена (Колинс 20, Трај Јанг 13), али Богдан Богдановић није био међу њима.

Српски репрезентативац је за 20 минута на паркету шутирао 3-8. Погодио је једну тројку из четири покушаја, што је све скупа било довољно за седам поена. Имао је још по две асистенције и скока.

Виктор Оладипо је био најбољи у дресу Хјустона са 34 поена.

Следећи меч Атланта игра код куће против Оклахома Ситија, док Хјустон дочекује Голден Стејт.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво