Читај ми!

Звезда чека Химки и тражи излаз из црне серије

Кошаркаши Црвене звезде играју вечерас у Београду против Химкија меч 29. кола Евролиге. Црвено-бели желе прекид серије од осам везаних пораза, али и реванш руском тиму за пораз у првом делу сезоне. Почетак меча је у 20.45.

Биће то дуел претпоследње и последње екипе табеле Евролиге, али и прилика да српски шампион коначно прекине серију лоших резултата.

Звезда је у серији од осам узастопних евролигашких пораза, а сусрет против Химкија биће прилика да се врате на победнички пут. Уз то, црвено-бели желе и реванш за пораз у првом делу сезоне у Подмосковљу.

Тренер Дејан Радоњић изјавио је да његов тим треба да буде спреман да одигра добар меч.

"Следи дуел против Химкија, који је пред почетак сезоне направио квалитетан тим. Корона је до те мере утицала на њих већ на старту, да је све остало било производ свих проблема које су тада имали”, рекао је Радоић и додао:

”Тим који сада имају је другачији него на почетку, али очигледно довољно добар да може да савлада Реал из Мадрида или Зенит у Санкт Петербургу. Треба да будемо спремни да играмо добар меч и надамо се да ће ти добри интервали у нашој игри бити довољно дуги да можемо да забележимо добар резултат", рекао је Радоњић.

Химки тренутно има скор од 3-24 и на дну је табеле у Еволиги, док је Звезда једну позицију изнад са учинком од 7-21.

Меч у празној хали ”Александар Николић” почиње у 20.45, уз текстуални коментар на нашем порталу.