Читај ми!

Дончић трипл-даблом решио тексашки обрачун

Екипа Далас мевса савладала је на свом паркету ”комшије” из Сан Антонија са 115:104, уз нову сјајну партију Луке Дончића. Мемфис неочекивано лако бољи од Вашингтона.

Учесник Ол-стар утакмице и прва звезда тима из Даласа ”меџик Лука” остварио је свој 33. трипл-дабл у каријери и био човек одлуке у првом мечу после паузе.

Он је дуел завршио са 22 поена, 12 скокова и 12 асистенција за 39 минута, а одлично га је пратио Кристапс Порзингис, који је са 28 поена и 14 ухваћених лопти одиграо вероватно најбољу утакмицу у сезони.

Мевси су меч два тима из Тексаса на своју страну преломили у финишу серијом 17-4, а српски центар Бобан Марјановић није добио шансу од тренера Рика Карлајла. 

Код Спарса, чији дрес више неће носити Ламаркус Олдриџ (договор са тренером Поповичем и менаџментом тима) најбољи Демар Дерозан са 30 поена и 11 успешних додавања.

Спарси су сада на скору 18-15, док је Далас за нијансу слабији са 19-16.

У другом мечу вечери Мемфис гризлиси су неочекивано лако и убедљиво били бољи од Вашингтон визардса резултатом 127:112.

Убедљиво најбољи играч сусрета био је литвански центар Јонас Валанчијунас, који је уз 29 поена имао чак 20 скокова, а одлично су га пратили Џа Морент са 21 и Дезмонд Бејн са 20 поена.

Код гостију из престонице најбољи стрелац лиге Бредли Бил ”скроман” са 21 поеном (уз лош шут из игре 6/22), Расел Вестбрук је убацио један мање, док је Дени Авдија утакмицу завршио са 13 кошева и шест ухваћених лопти. 

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи