Читај ми!

Тим Леброн доминантан, Јанис МВП, Јокић закуцавао и ђускао, Кари и Лилард погађали са пола терена

Српски кошаркаш Никола Јокић на свом трећем наступу на "Ол-стар" мечу НБА лиге, забележио је учинак од шест поена, седам скокова и пет асистенција у убедљивој победи тима Леброна над тимом Дурента од 170:150.

И пре првог секунда овогодишњег "Ол-стар" меча, стицао се утисак да је Леброн Џејмс изабрао за класу бољу, квалитетнију и забавнију екипу.

Тако је и било на паркету "Стејт Фарм арене" у Атланти, пошто је "краљева" екипа била боља у свакој четвртини и тако донирала значајна средства у хуманитарне сврхе (1.250.000 долара).

"Ол-стар" утакмица је и ове године играна у истом формату, три засебне четвртине и потом четврта у којој се не мери време, већ игра док екипа која је била у вођству након три деонице, не постигне још 24 поена, у знак Кобија Брајанта.

Поред суператрактивних закуцавања, додавања, брзог темпа и традиционално слабе одбране, ове године виђен је прави рафални обрачун што играча обе екипе, што унутар тима Леброна Џејмса.

Шоу су у своје руке преузели Стеф Кари и Демијан Лилард, који су погодили огроман број тројки са чак пола терена.

Никола Јокић је на паркету провео нешто више од 19 минута, за које је убацио шест поена, седам скокова и пет асистенција.

"Џокер" се видно забављао у мечу свих звезда, закуцавао, полагао, асистирао, па чак и плесао.

Награду за најкориснијег играча меча, која од ове сезоне носи име "Коби Брајант", понео је Јанис Адетокумбо, који је меч завршио са 35 поена и седам скокова. Јанис није имао промашај из игре (16/16, укључујући и две тројке од таблу).

Поред Грка, најефикаснији у победничкој екипи били су Лилард са 32, Кари са 28 и Браун са 22 поена.

У екипи Кевина Дурента, који због повреде није могао да наступа, истакли су се Бил са 26, Ирвинг са 24 и Тејтум и Харден са по 21 поеном.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво