Читај ми!

Бруклин не стаје са појачањима, Грифин у Нетсима, формирана "велика четворка"

Како преноси Адријан Војнаровски, Блејк Грифин ће у наредним данима постати нови кошаркаш Бруклин нетса. Заједно са Ирвингом, Дурентом и Харденом, Грифин ће у Нетсима оформити "велику четворку" и тако постати апсолутни фаворит за освајање НБА титуле.

Нова "Вож бомба" експлодирала је пред сам старт НБА "Ол-стара". Адријан Војнаровски преноси да ће Блејк Грифин постати нови кошаркаш Бруклина.

Нетси очигледно не желе ништа да препуштају случају, већ свим снагама да нападну НБА титулу, па су Хардену и Ирвингу довели помоћ у виду Хардена и Грифина. 

Блејк Грифин је недавно исплатио свој уговор Детроиту (buyout), и тако постао слободан агент.

Грифин је наводно желео да последње продуктивне године каријере проведе у тиму који конкурише за титулу, а то Бруклин свакако јесте.

Блејк има 31 годину, а НБА каријеру започео је 2009. године, када су га ЛА Клиперси драфтовали као првог пика.

У Калифорнији је провео девет година, али без већег тимског успеха. У шест наврата је учествовао на "Ол-стар" мечу, био руки године, освајач такмичења у закуцавањима, три пута члан друге најбоље петорке, а два пута треће најбоље петорке НБА лиге.

Бруклин Грифином добија додатно на атлетицизму, висини и дубини екипе. Последњих година, Грифин је свом арсеналу додао и шут са дистанце, али и вођење лопте и асистирање. 

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се