Читај ми!

Јокић први пут као стартер на Ол стару, најбољи потези сезоне српског центра

Никола Јокић први пут ће, у свом трећем наступу, бити стартер на једној Ол стар утакмици. Меч свих звезда игра се у Атланти у ноћи између недеље и понедељка, око 2.00 сата по средњоевропском времену.

Српски центар Никола Јокић трећи пут у каријери играће на Ол стар утакмици, али први пут као члан стартне петорке. "Џокер" пружа сјајне партије ове сезоне и сматра се једним од озбиљнијих кандидата за титулу најкориснијег играча регуларног тока сезоне.

Јокић просечно бележи 27.1 поена, 11 скокова и 8.6 асистенција по утакмици и главна је покретачка снага Денвера, у настојањима Нагетса да ове сезоне направе корак више и пласирају се у велико НБА финале.

Српски центар играће у екипи Леброна Џејмса, а у Атланти ће му друштво правити и двојица кошаркаша са ових простора - Словенац Лука Дончић и Црногорац Никола Вучевић.

До утакмице свих звезда у Атланти остало је још неколико часова (игра се у ноћи између недеље и понедељка, око 2.00 сата по средњоевропском времену), до тада уживајте у најбољим потезима Николе Јокића ове сезоне.