Читај ми!

Наставља се црни низ Звезде, Олимпијакос славио у Пиреју

Олимпијакос савладао Црвену звезду резултатом 94:79 у мечу 26. кола Евролиге.

Црвено-бели су везали и осми пораз у Евролиги и нису успели да прекину црну серију. Олимпијакос је био бољи, Звезда је покушавала да ухвати прикључак, средином трећег периода и да поведе. Потом је много промашивала, што противник користи и долази до, на крају, убедљивог тријумфа.

Олимпијакос је боље ушао у меч и константно одржавао предност. Црвено-бели су након споријег старта у другој четвртини успевали да парирају противнику. Симоновић је погодио две тројке и одржавао Звездин прикључак. Тако да је предност противника на полувремену била - 53:48.

Звезда је много одлучнија била у наставку, полако се топила предност противника, Симоновић је наставио да са дистанце и црвено-бели су средином периода повели са 59:58.

До краја периода права резултатска клацкалица, екипе су се смењивале у вођству да би тек у финишу домаћин поново успео да се одлепи и поведе са 75:67.

Велики број промашаја наше екипе на старту последњег периода, домаћин је то искористио и повећао предност, после четири минуте она је била двоцифрена - 82:72.

Звезда је поново успела да приђе на минус пет, међутим домаћин се експресно вратио и у последња два минута ушао при резултату 89:79. До краја меча домаћин је успео да повећа предност- 94:79.

Најефикаснији у победничком тиму био је Меккисик са 20 поена, Везенков је додао 17, а Слукас 14. у тиму Звезде Симоновић је имао учинак од 19 поена, од чега пет тројки, Добрић је додао 11, а двоцифрени учинак имао је још и Лојд са 10 поена.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво