Читај ми!

Богдан заиграо после месец и по дана и постигао пет поена

Српски кошаркаш Богдан Богдановић вратио се на терен после повреде колена и заиграо прву утакмицу након нешто више од месец дана паузе. Богдан је одиграо 16 минута у победи своје Атланте над Мајамијем (94:80) и за то време имао скроман учинак.

Некадашњи кошаркаш Житко баскета, Партизана и Фенербахчеа у јануару је доживео незгодну повреду колена и био је у опасности да заврши сезону, али је успео да се опорави и помогне Хоксима већ почетком марта.

Богдановић је заиграо против Мајамија и меч завршио са пет поена (2-5 из игре, 1-4 за три), уз два скока, четири асистенције и једне изгубљене лопте.

Очигледно је да је српски бек мало "зарђао" и да ће му бити потребно неко време да се врати у форму, али је најважније да је здрав и да ће имати такмичарски континуитет, не само због наступа у НБА лиги, већ и због припрема за предстојеће Олимпијске игре.

Атланта је на Флориди дуел преломила у последњој четвртини, током које је дозволила само 14 поена противничкој екипи, а убацила 31.

Најефикаснији је Тре Јанг са 18 поена и 10 асистенција, поен мање додао је Џон Колинс, док је Кевин Ертер стао на 16.

На другој страни, само тројица играча су имала двоцифрен учинак, а бољи од осталих били су Данкан Робинсон и Горан Драгић са по 14 поена.

Овим тријумфом Хокси су скочили на 11. позицију на Истоку са скором 15-20, док је Мајами седми са 17 победа и 18 пораза.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво