Читај ми!

Звезда против Бајерна за прекид црне серије

Кошаркаши Црвене звезде играју против Бајерна меч 27. Кола Евролиге. Сусрет почиње у 20.45. Ток меча пратите на нашем порталу.

Црвено-бели против Бавараца желе да прекину серију од шест везаних пораза у Евролиги. Екипа Дејана Радоњића још увек има кадровских проблема, тако да је пред њима тежак задатак.

У првом дуелу ове две екипе који је одигран у Минхену, Бајерн је славио победу резултатом 74:59. Тако да Звезда има мотив више, да се реваншира противнику на свом терену.

Радоњић није могао током целог фебруара да рачуна на велики број играча на тренинзима и утакмицама, ситуација се постепено поправља, а у тренажни процес полако се враћају играчи који су у претходном периоду били заражени коронавирусом.

"Није новост све ово што нам се дешава, али највећи проблем је - што дуго траје. То јако дуго траје и још није крај. Стварно смо успевали да проналазимо решења и да будемо конкурентни да играмо добро. Надам се да ћемо да будемо и даље конкурентни и да сачекамо да видимо како се развија ситуација. Чека нас утакмица са Бајерном - одличан противник који игра добро" , рекао је Радоњић.

Он је додао да ситуација око играча који су практично пропустили све утакмице у фебруару није још увек најјаснија и да ће се одлуке доносити из дана у дан.

Дуел иумеђу Црвене звезде и Бајерна игра се у хали "Александар Николић" са почетком у 20.45. Ток меча пратите на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво