Читај ми!

Радоњић: Чека нас тежак меч са одличним Бајерном

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић, пред меч 27. колa Евролиге против Бајерна, изјавио је да је то одличан противник који игра добро.

Црвено-бели сутра од 20.45 сати у Београду играју против немачког тима са којим отварају ново "дупло коло" Евролиге, док ће у петак гостовати Олимпијакосу.

Радоњић није могао током целог фебруара да рачуна на велики број играча на тренинзима и утакмицама, ситуација се постепено поправља, а у тренажни процес полако се враћају играчи који су у претходном периоду били заражени коронавирусом.

"Није новост све ово што нам се дешава, али највећи проблем је - што дуго траје. То јако дуго траје и још није крај. Стварно смо успевали да проналазимо решења и да будемо конкурентни да играмо добро. Надам се да ћемо да будемо и даље конкурентни и да сачекамо да видимо како се развија ситуација. Чека нас утакмица са Бајерном - одличан противник који игра добро" , рекао је Радоњић за клупски сајт.

Он је додао да ситуација око играча који су практично пропустили све утакмице у фебруару није још увек најјаснија и да ће се одлуке доносити из дана у дан.

Првотимац Марко Јагодић Kуриџа каже да није лако у овом тренутку, јер имамо доста болесних играча и да стручни штаб покушава да извуче најбоље у овом тренутку из сваког тренинга и утакмица.

"Играчи су доста 'измешали' позиције, свако се привикава на нешто ново, не иде лако и није лако. Међутим, морамо да дамо све од себе на свакој утакмици па и овој следећој против Бајерна. Тешка утакмица, одличан противник, дупло коло, скраћена ротација. Играју јако добро ове сезоне, боре се за плеј оф, направили су већ доста, и сигурно да су дошли са неким циљем овде. Наше је да дамо све од себе и да видимо зашта је то довољно", рекао је крилни центар црвено-белих.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво