Читај ми!

Јовановић: Честитке мојим играчима, али и Борцу и Мариновићу

Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић рекао је да је утакмица против Борца требало да буде решена у првом полувремену, али да честита својим играчима на победи.

Мега је у финишу после велике драме и борбе кошем Филипа Петрушева победила Борац са 86:84, у 19. колу АБА лиге.

"Заиста желим да честитам екипи Борца и мом колеги Марку Мариновићу на изванредној утакмици, јер не би било незаслужено и да су они добили. По мом мишљењу, утакмица је требала да буде решена у првом полувремену када смо стварно добро играли."

"Ипак, не дешава нам се то први пут, али ми као да имамо навику да, без обзира какву игру покажемо у првој и другој четвртини, са мањком енергије и са можда недовољно потребног страха, који је битан да би човек био мотивисан за наставак меча, уз наравно ангажовање Борца, уђемо у друго полувреме утакмице каква је ова", рекао је Јовановић после меча на конференцији за медије.

Јовановић је истакао и да је његова екипа, имала и великих проблема са скоком Борца.

"Нисам алиби тренер и зато нисам помињао неке ствари у најави утакмице, али морам да кажем да смо последњих петнаестак дана радили у неким промењеним условима, где су нам се три играча повредила, а још двојица су била ангажована са репрезентацијама, ту мислим на Петрушева и Симоновића."

"Имали смо заиста скраћену ротацију и увидео сам да ћемо имати енергетски проблем, а на Филипу се посебно видео тај умор, јер су он и Марко у десетак дана одиграли чак пет утакмица не веома високом нивоу", додао је тренер Меге.

Он је још једном честитао екипи Борца на јако доброј утакмици и тенеру Мариновићу на доброј припреми екипе.

"С обзиром да су то моји Чачани, желим им из свег срца да у наставку сезоне изборе опстанак у АБА лиги, јер су показали да могу да играју јако квалитетно. Честитам и мојим играчима на победи и сигурно ћемо у наредном периоду морати да исправљамо неке ствари, али свакако морам бити задовољан тријумфом", закључио је Јовановић.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи