Читај ми!

Радоњић: Борац је квалитетан, зато морамо да одиграмо добар меч

Борац је показао у више наврата да може да одигра јако квалитетно и ми морамо бити спремни да одиграмо добар меч, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.

Црвено-бели сутра од 18.05 сати у хали "Александар Николић" играју заостали меч 15. кола АБА лиге против чачанског Борца.

"Ритам је жесток и у ротацији коју имамо и каква јесте, што нам додатно отежава ситуацију, јасно је да нас очекује тешка утакмица. Борац је показао у више наврата да може да одигра јако квалитетно. Морамо бити спремни да одиграмо добар меч и да урадимо све што се очекује од нас како би стигли до бодова у овом мечу", рекао је Радоњи за клупски сајт.

Звезда овај сусрет дочекује после освајања Купа Радивоја Кораћа, а кошаркаш Марко Симоновић истиче да неће бит лако против Чачана.

"Очекује нас изузетно тешка утакмица против против екипе Борца и због велике потрошње на завршници Купа, као и мањка играча који још увек нису са нама због вируса. Наредни противник је искусан тим који је побеђивао екипе које су на папиру квалитеније, уз све то имају додатни мотив јер се боре за што бољу позицију у АБА лиги. Имамо мало времена да се припремимо за утакмицу, потрошња је велика, ритам врло захтеван, али желимо да дамо свој максимум. Мораћемо да одиграмо као тим, чврсто и најбоље што можемо у околностима у којима се налазимо", рекао је Симоновић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво