Читај ми!

Филиповски: Нисмо имали довољно расположених играча

За победу нам је било неопходно више расположених играча, а нисмо их имали довољно, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Сашo Филиповски после пораза од Локомотиве.

Црно-бели су изгубили у Kраснодару од Локомотиве са 74:67, у 3. колу топ 16 фазе Еврокупа.

"У првом полувремену смо имали превише изгубљених лопти и нисмо играли довољно паметно. У трећој четвртини смо почели да играмо онако како смо се и припремили. Почели смо да делимо лопту и играмо тимску кошарку и имали смо добар резултат све до 20 секунди пре краја четвртине. Направили су серију 5:0 уз помоћ досуђеног неспортског фаула", рекао је Филиповски и додао:

"За победу нам је било неопходно више расположених играча, а нисмо их имали довољно".

Бек Партизана Маркус Пејџ је истакао да је разлику на овој утакмици направило неколико минута током другог полувремена.

"Ово је болан пораз. Радили смо неке ствари прилично добро, однос у скоку је био уједначен. Kрофорд нам је правио проблеме у првом полувремену, а у другом полувремену смо успели да одржимо прикључак. Стигли смо до изједначења у трећој четвртини након чега су они направили брзу серију од пет везаних поена којом су окончали ту деоницу."

"Мислим да су разлику на овој утакмици направила два-три минута у другом полувремену у којима су они погађали шутеве, а ми нисмо успели да погодимо са супротне стране", рекао је Пејџ.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи