Читај ми!

Почиње гласање за Ол-стар: Учините Николу Јокића стартером

Гласање за Ол-стар утакмицу, под покровитељством АТ&Т, званичне 5Г мреже НБА лиге, почиње у четвртак 28. јануара у 18 часова по средњоевропском времену и завршава се 17. фебруара у 6.00, пружајући навијачима прилику да гласају за стартере. Разговори око саме потенцијалне Ол-стар утакмице су у току.

Током периода гласања, навијачи могу да гласају по једном сваког дана путем НБА апликације и сајта (nba.com), док на Твитеру могу дневно да дају глас за до 10 појединачних играча.

Сви актуелни НБА играчи биће на располагању за селекцију, па то значи да сви заједно имамо прилику да Николу Јокића први пут учинимо стартером на највећем шоу у оквиру најјаче лиге света.

Током пет "2-за-1 дана" ће се омогућити фановима да гласају по два пута и то 30. јануара, 2, 4, 13. и 16. фебруара путем гласачких платформи на Твитеру, nba.com и НБА апликацији. Сви ови "2-за-1 дани" биће одређени за гласање од 6.00 – 5:59 по нашем времену.

НБА играчи и медији придружиће се навијачима у избору стартера ове спектакуларне утакмице. Навијачи ће чинити 50 одсто гласова, док ће сви тренутни играчи и медијска комисија чинити по 25 процената.

Играчи и медији такође ће моћи да попуне један гласачки листић на којем ће се налазити три крила/центра и два бека и из Источне конференције и из Западне конференције.

Пошто сви гласови буду пребројани, играчи из обе конференције биће рангирани по позицији (бекови; крила и центар) у оквиру сваке од три гласачке групе – гласова навијача, гласова играча и медијских гласова. Резултат сваког играча биће израчунат просеком гласова ове три гласачке групе.

Два бека и три крила/центра са најбољим резултатом у свакој конференцији биће проглашени за стартере. Гласање навијача послужиће као тај-брејк играчима који се налазе у позицији да имају исти резултат.

Информације о гласању за фанове биће ажуриране 4. и 11. фебруара. ТНТ ће објавити стартере за ову сезону у четвртак увече, 18. фебруара током ТВ емисије "ТНТ НБА дојаве под покровитељством CarMax-a". ТНТ ће такође објавити ко су Ол-стар резерве, по избору главних НБА тренера, у уторак увече, 23. фебруара.

Како фанови могу да гласају:

Гласање на званичном сајту на vote.NBA.com: Испуните један пун гласачки листић дневно (дневно се дефинише као једном у 24 часа) на интернет страници vote.NBA.com са интернет прегледача на рачунару или мобилном уређају. Фанови приликом избора стартера могу да изаберу до два бека и три крила/центра из сваке конференције.

НБА апликација: Приступите гласачком листићу и гласајте преко НБА апликације, доступним за Андроид и иОС мобилне уређаје. Фанови могу да попуне по један пун гласачки листић дневно тако што ће приликом избора стартера изабрати до два бека и три крила/центра из сваке конференције.

Твитер: Твитујте, ретвитујте или одговорите са хештегом имена и презимена НБА играча (#ИмеПрезиме) или Твитер налогом заједно уз хештег #NBAAllStar. Сваки твит може да садржи само једно име или име налога једног играча. Навијачи могу гласати за 10 јединствених играча дневно од 28. јануара – 16. фебруара.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи