Читај ми!

Лука Јокић или Лука Дончић – свеједно је, лепота је гледати обојицу

Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић био је задовољан после победе свог Денвера над Даласом, а расположење му је додатно поправио наш новинар Александар Жигић.

Жигић је на почетку сада већ традиционалног разговора са Јокићем направио лапсус и Луку Дончића, прву звезду Меверикса, случајно назвао "Лука Јокић".

"Луке Дончића, не Јокића. Ја сам Јокић", шаљиво је кроз смех одговорио српски ас.

Двојица играча обележила су дуел у "Американ ерлајнс центру" – Никола је наставио дабл-дабл сезону, док је Дончић уписао 31. трипл-дабл у каријери.

"Лука, мислим да је фантастичан. Препознавање игре и агресивност... Зна да изнуди фаул, боље шутира тројке него на почетку сезоне. Како упошљава саиграче, мислим да је јединствен и, када год мислиш да ће нешто да уради, он те сваки пут изненади. Лепота је гледати га, а и играти против њега – може доста да се научи од Дончића", похвалио је Јокић сјајног Словенца.

Осврнуо се момак из Сомбора и на награду за најбољег играча седмице у Западној конференцији, коју је добио седми пут у каријери.

"Што се тиче награде за најбољег играча недеље, то су само три-четири утакмице и мислим да свако ко игра толико минута, има шансу да то уради. Не мислим да је то неко велико достигнуће."

Кратко се осврнуо и на сам меч у Тексасу.

"Најважније је што смо победили. Утакмица је била онако, горе-доле: водили смо, па су изједначили, па избацили Џамала (Марија). Дошли смо до неке предности и победили завршници. Најбоље је када се победи", закључио је Јокић.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво