Читај ми!

Перуничић: Као рукомет; Косовић: Тимска победа

Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Морнара у дерби мечу 16. кола АБА лиге са 78:86 (22:25, 15:15, 24:24, 17:22), а после меча је одржана необична конференција за медије на којој су учествовали помоћни тренери оба тима јер су главни тренери искључени са утакмице. Зоран Перуничић, помоћни тренер Морнара, имао је много примедби на рачун суђења, а Саша Косовић, помоћни тренер Звезде констатовао је да је остварена велика победа и честитао супарницима на одличној игри.

На почетку четврте четвртине први човек Морнара Ђорђије Павићевић и Звездин тренер Дејан Радоњић су после жестоке расправе добили по техничку грешку, а затим су искључени јер је нису прекинули, па су се на конференцији за медије после меча појавили њихови заменици.

Помоћни тренер кошаркаша Морнара Зоран Перуничић имао је много примедби на рачун суђења и грубу игру црвено-белих означио као главни разлог пораза.

"Морамо да честитамо Звезди, али не можемо да се отмемо утиску да је у питању била рукометна утакмица. Нисмо се адаптирали, али немогуће је и адаптирати се на тако нешто. Посебно се то односи на играча број 10 (Лазића) и Добрића, који су били превише агресивни, па и прегруби. То се толерисало. Њихов сваки офанзивни скок био је упитан, није им се свирао ниједан фаул. Ми јесмо правили грешке, дали смо им доста отворених шутева, посебно Лојду", рекао је Перуничић.

На другој страни, Саша Косовић, асистент такође искљученог Дејана Радоњића, рекао је да је у Бару остварена велика победа и честитао супарницима на одличној игри.

"Свака част момцима, одиграли су тимски. Када играмо тако можемо да победимо сваку екипу у гостима у АБА лиги. Честитам и играчима Морнара, имају одличну сезону, представљају АБА лигу сјајно на европској сцени", казао је Косовић.

Кошаркаши Црвене звезде победили су Морнар у Бару резултатом 86:78, у дербију који је обележио 16. коло АБА лиге. 

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво