Читај ми!

Торонто ишчупао тријумф у Индијанаполису

Кошаркаши Торонто репторса победили су као гости Индијану, резултатом 107:102. Репторси су после веома лошег периода ушли у добру форму и у Индијанаполису остварили пету победу у последњих шест утакмица.

Шампиони из 2019. године двоцуфрену предност стекли су у другој четвртини коју су добили са 34:23 и чинило се тада да ће лако уписати победу.

Међутим, Индијана се у више наврата враћала, стигла у трећем кварталу и минус од 15 поена, па се ушло у неизвесну завршницу.

Франшиза из Канаде је некако сачувала смиреност, није дозволила да "моментум" пређе на другу страну и на крају некако ишчупала тријумф.

Најефикаснији у победничком саставу био је Ануноби са 30 поена, осам скокова и чак пет украдених лопти, док су га најбоље пратили Ванвлит са 21 поеном, односно Норман Пауел са 20.

На другој страни, Пејсерсе је предводио Мајлс Тарнер са 25 поена, Џастин Холидеј је уписао дабл-дабл (16 поена и 10 скокова), баш као и Домантас Сабонис, који је уз 10 поена ухватио чак 19 лопти.

Торонто је скочио на девету позицију на Истоку са девет седам победа и девет пораза, док је Индијана пет места више са скором 9-7.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво