Читај ми!

Радоњић: Сви имају проблеме и сви се боре

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после пораза од Барселоне у Евролиги није био задовољан игром свог тима али је истакао да сви имају своје проблеме и свако се на свој начин бори са тиме. Нагласио је да се екипа мора посветити наредним мечевима и искористити их да поправе игру.

Кошаркаши Црвене звезде нису успели да вежу два тријумфа против шпанских великана, nакон велике победе у Мадриду, у дворани "Александар Николић" гостовала је Барселона која је била бољи ривал и победила резултатом 60:72, а тренер Радоњић је истакао квалитет супарника.

"Мислим да је од почетка сезоне јасно да ће Барселона претендовати на највиши пласман, а чињеница да су остваривали победе без Миротића и Дејвиса као што је био случај рецимо у Москви против ЦСКА говори довољно о њиховом квалитету", изјавио је Радоњић, а преноси клупски сајт.

Радоњић је укратко анализирао и узроке пораза.

"Било је лоших момената са наше стране, имали смо превише промашених слободних бацања, превише промашених шутева из добрих ситуација, а разлика у скоковима је била велика и то је било превише за конкурентну утакмицу против екипе каква је Барселона", навео је Радоњић.

Упркос поразу стратег црвено-белих је истакао да се тим мора посветити наредним мечевима.

"Већ ујутру идемо на тренинг па одмах за Бар и за два дана нас очекује тежак меч у Црној Гори против Морнара који има сјајне резултате. Њихове амбиције су реалне, а ми морамо да размишљамо о том дуелу и одмах путујемо за Истанбул па имамо дупло коло. Трудићемо се, покушаћемо да налазимо најбоља могућа решења. Видели сте да неки играчи шта су погађали, то данас није био случај. Надам се да ћемо код појединаца достићи ниво форме да бисмо успели да остваримо све наше жеље и циљеве", поручио је Радоњић.