Читај ми!

"Краљ" засенио Адетокумба, Никси изненадили Карија и Вориорсе

Кошаркаши Лос Анђелес лејкерса, Њујорк никса и Јуте џез остварили су победе у НБА утакмицама одиграним у ноћи између четвртка и петка. Програм је обележио дерби између Лејкерса и Милвокија, који је остао у знаку једног од најбољих играча у историји кошарке - Леброна Џејмса.

"Краљ" је водио свој тим до победе резултатом 113:106, а "језерџије" су успеле до краја да сачувају предност стечену у другој четвртини.

Леброн је био доминантан са 34 поена и шест скокова и осам асистенција, шутирао је више од 50% из игре, уз шест убачених тројки.

Џејмсу је у 12. победи Лејкерса помогао Кентавијус Калдвел Поуп са 23 поена, док је Ентони Дејвис уз 18 поена имао и девет ухваћених лопти.

У пораженом саставу је најбољи био Јанис Адетокумбо са 25 поена и 12 скокова, док је Џру Холидеј убацио 22, а Крис Мидлтон 20 поена.

Актуелни шампиони налазе се на првој позицији Западне конференције са 12 победа и четири пораза, док је Милвоки трећи на Истоку са скором 9-6.

Други дуел донео је изненађење и тријумф Њујорк никса над Голден стејт вориорсима са убедљивих 119:104.

Никси играју боље него прошле сезоне, као и Вориорси, који су били убедљиво последњи након повреда најважнијих играча и очекивало се да, када се узме у обзир и добра форма у којој се налазе, савладају највреднију франшизу у историји спорта.

Ипак, гости су водили током читавог сусрета и тријумфовали највише захваљујући Ар-Џеј Барету који је постигао 28 поена, десет више од Мичела Робинсона.

На другој страни се истакао Стеф Кари са 30 поена и пет погођених тројки, али то екипи Стива Кера није било довољно.

Никси су на 8-8 на Истоку и тренутно су на седмој позицији, док су "ратници" осми на Западу (8-7).

У преосталом мечу вечери, Јута Џез је била боља од Њу Орлеанса 129:118.
Донован Мичел је водио Џезере у ефикасном сусрету са 36 поена и седам скокова, док је Мајк Конли помогао са 20 поена.

Њу Орлеанс јесте водио у првом полувремену, али им то у наставку није било довољно, па је Зајон Вилијамсон са 27 поена био најбољи стрелац у пораженом тиму.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи