Читај ми!

”Орден витеза Националног реда” Француске за Наташу Ковачевић

Бивша репрезентативка Србије Наташа Ковачевић, која је већ неколико година на функцији у Кошаркашком савезу Србије, добила је велико признање из Француске - ”Орден витеза Националног реда”.

Наиме, Наташа је добила писмо амбасаде Француске у Београду у коме пише да је, на предлог амабасаде Француске, председник Француске Емануел Макрон Ковачевићевој доделио ”Орден витеза Националног реда".

У образложењу је речено да је Француска препознала спортско ангажовање највишег нивоа, упркос свим личним проблемима, и исказаној подршци младим спортистима који имају потешкоће.

Како се наводи, Наташино ангажовање је било прави показатељ и упечатљива илустрација француско-српских односа у домену спорта, изузетне солидарности, узајамне помоћи и међусобног поштовања.

”Почаствована сам именовањем за витеза Националног реда за заслуге Републике Француске. Признање је својеврсна круна заједничком раду на унапређењу српско-француских веза, као и велики подстрек за будућност. Ово признање за мене представља велику одговорност коју ћу настојати да оправдам. Снага сваког појединца је у групи људи који га окружују, а у овом нашем подухвату посебну захвалност дугујем амбасади Француске у Србији, господину Жан Пјеру Сиутату, Горану Радоњићу, Министарству омладине и спорта Републике Србије, Кошаркашком савезу Србије, као и многима другима који ће се препознати”, рекла је Наташа тим поводом.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво