Читај ми!

Кајри се вратио, али су Секстон и ”осветници” нанели пораз великој тројци Бруклина

У првом мечу у којем су на паркету биле све три ол-стар звезде, Ирвинг-Дурент-Харден, Бруклин нетси су (неочекивано) доживели пораз у Кливленду после додатних десет минута игре - 147:135. Човек одлуке био је бек Кавса Колин Секстон са рекордом каријере од 42 поена.

Две партије Хардена у новом тиму и две сигурне победе Нетса у тим утакмицама ”уплашиле” су НБА јавност у смислу питања: ”Па шта ће тек бити кад им се врати и Кајри Ирвинг?”

Па... Прво ће бити пораз, и то од ослабљеног Кливленда!

Иако су све три звезде тима уз Њујоршког предграђа одиграле добру утакмцу (Џејмс Харден је имао трипл дабл-дабл од 21 поена, десет скокова и 12 асистенција, Кајри Ирвинг је на свом повратку на терен додао 37, а Кевин Дурент убацио један поен више - 38), ни то није било довољно да се избегне пораз у Охају.

Предвођењни спектакуларним Колином Секстоном, Кавси су успели да ”унапред изгубљени меч” уведу у два продужетка, а онда тамо остваре победу коју је Америка ”наменила” новом супер тиму.

Секстон је на крају на свом конту имао 42 поена (четири тројке), од којих је чак 15 постигао у другом продужетку и укупно одиграо 48 минута у свом првом наступу после паузе због повреде, а одлично га је пратио Турчин Чеди Осман са 25.

Битну улогу у овом изненанђењу имали су и ”осветници”, односно играчи који су недавно у Кливленд дошли управо из Бруклина, који их је жртвовао и трејдовао како би довео Хардена.

Сјајни центар Џерет Ален је имао дабл-дабл од 12 поена и 11 скокова уз четири ударене ”банане”, док је Теруан Принс забележио 17 уз седам скокова и четири асистенције.

Нетси су сада на петом месту са скором 9-7, док су Кавси одмах иза њих са половичним учинком од 7-7.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво