Читај ми!

Перкинс сјајним дебијем зачинио убедљив тријумф Партизана

Одличан деби Џоша Перкинса и још боља одбрана црно-белих обележили су убедљив тријумф Партизана против Трента (71:43) на старту топ 16 фазе Еврокупа. Наредни меч екипа Саша Филиповског игра наредног уторка у Француској.

Са малом дозом страха после лоших игара у АБА лиги навијачи Партизана чекали су старт топ 16 фазе Еврокупа, али црно-бели су одиграли одличан меч и убедљиво савладали Тренто са 71:43.

Екипа Саша Филиповског била је доминантна на Новом Београду, а одличан деби у дресу Партизана имао је плејмејкер Џош Перкинс.

Американац који је студирао на Гонзага универзитету меч је завршио са 11 поена, 6 асистенција и 5 скокова, а на терену је деловало као да је годинама члан екипе.

Коди Милер-Мекинтајер постигао је првих шест поена за црно-беле на мечу, а после три везане тројке Партизан је побегао на 15:5 већ после пет минута игре.

Тренто се некако држао у првој деоници, али је у другој одбрана црно-белих дозволила гостима само четири поена, па је већ на полувремену на семафору стајало 35:20.

Наставили су црно-бели са одличном одбраном, нарочито Вил Мозли и Рашон Томас, што је донело предност од 24 поена после три четвртине.

Гости из Италије покушали су на почетку последње деонице да се резултатски приближе, али су црно-бели одбили тај напад и забележили убедљив тријумф.

Вил Мозли био је најефикаснији у Партизану са 12 поена, седам скокова и четири блокаде, Милер-Мекинтајер и Пејц додали су по девет.

Најефикаснији на мечу био је Џакори Вилијамс са 15 поена.

Партизан је победом над Трентом добро ушао у топ 16 фазу Еврокупа, а наредни меч црно-бели играју наредног уторка, када ће гостовати у Паризу код екипе Метрополитанса.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво