Читај ми!

Филиповски пред Тренто: Ако смо од правог материјала - одреаговаћемо

Тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски, након пораза у АБА лиги од Борца у Чачку, а пред први меч Топ 16 фазе Еврокупа против Трента, рекао је да очекује реакцију тима у нападу и одбрани.

Црно-бели у среду од 20.30 у хали Хали спортова "Ранко Жеравица" у првом колу новоформиране групе дочекују италијански Тренто.

"Ако смо од правог материјала, одреаговаћемо. Очекујем реакцију у одбрани, очекујем реакцију у нападу. Нема шта да се крије, то што смо изгубили од Борца није добро. Да ли имамо изговор? Немамо изговор! Али не можемо живети у прошлости. Имали смо састанке, гледали утакмицу, детаљ по детаљ, радили на фундаментима игре на којим смо пали у одбрани и нападу. Хтели, не хтели, морамо да окренемо нови лист и да се фокусирамо јер играмо са Трентом", рекао је Филиповски за клупски сајт.

"Они су екипа која игра брзо, имају искусне, покретљиве играче на позицијама 4 и 5, одличне шутере... Јесу незгодна екипа, али спремамо се за њих максимално и очекујем да ћемо одиграти на високом нивоу са великом борбеношћу 40 минута и да ћемо показати оно шта радимо у сали", поручио је Филиповски.

Kапитен црно-белих Новица Величковић каже да не смеју да дозволе брејк на старту Топ 16 фазе.

"Kрећемо у нову фазу која се игра практично од нуле. У овом тренутку, с обзиром на све околности, то нам можда и више одговара јер се у највећој мери броји само оно што долази. Имамо испред себе незгодног противника, екипу која ове сезоне игра веома добро и која ће учинити све да већ у првом колу узме брејк. Ми то не смемо да им дозволимо. Али, да бисмо дошли до победе морамо да одиграмо много боље него у Чачку, борбено и паметно у оба правца", истакао је Величковић.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара