Читај ми!

Денвер убедљив, Јокић закуцавањем показао да је спреман за нову сезону

Никола Јокић није добио превелику минутажу у последњој предсезонског утакмици, али је Денвер показао да је спреман за почетак нове сезоне у НБА лиги која почиње за три дана. Денвер је поново декласирао Портланд, овога пута резултатом 129:96, уз скроман учинак српског кошаркаша.

Тренер "грумења" Мајк Мелоун поштедео је Јокића, који је на терену провео нешто мање од 17 минута и за то време постигао четири поена, уз пет скокова, шест асистенција, две украдене лопте и једне блокаде.

Међутим, један од два коша из игре био је посебно упечатљив, када се крајем друге четвртине кретањем ослободио чувара и снажно закуцао, што је посебно обрадовало саиграче са клупе.

Најбољи играчи франшизе из Колорада нису морали да се превише напрежу пред старт нове сезоне јер је све било јасно након првих 12 минута, пошто је Денвер имао 18 поена предности.

Већ до полувремена она је нарасла на 30+ и повратка за Трејлблејзерсе није било.

У редовима Денвера најефикаснији је био Пол Милсап са 24 поена, Мајкл Портер јуниор је додао 20 и ухватио девет лопти, док се Бол Бол зауставио на 16.

На другој страни, одлуком тренера у тиму није било Демијана Лиларда, који је одмарао, али је једини на нивоу био Си Џеј Мекалум са 26 поена. Кармело Ентони је дуел завршио само са три постигнута поена за 13 минута, сва три са линије за слободна бацања, пошто је промашио свих седам шутева из игре.

Денвер и Јокић имају довољно времена да се одморе, пошто прву утакмицу у новој сезони играју за седам дана, против Лос Анђелес клиперса.

НБА лига званично почиње у ноћи између уторка и среде, утакмицама Бруклин нетс – Голден стејт вориорс, односно Лос Анђелес лејкерс – Лос Анђелес клиперс.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво