Читај ми!

Јокићев дабл-дабл у ”уништавању” Портланда, Покушевски добар у поразу

Кошаркаши Денвера убедљиво су са 126:95 савладали екипу Портланда у припремном мечу пред скори почетак НБА сезоне, уз дабл-дабл партију Николе Јокића. Алексеј Покушевски добар у поразу Оклахоме од Чикага. Лејкерси бољи од Финикса у првом наступу Џејмса и Дејвиса.

Нагетси су у ”Бол Арени” били доманинтан тим и добили сваку од четири четвртине, а прву најубедљивије са чак 17 поена разлике - 41:24.

Тренер Мелоун је пружио прилику петнаесторици играча, од којих су шесторица меч зварпила са двоцифреним поентерским учинком.

Српски центар Никола Јокић у игри је провео 25 минута и искорситио их је за запаженудабл-дабл и умало трпл-дабл партију: 12 поена, 11 скокова и 8 асистенција, уз две блокаде и шут из игре 4/7.

Ефикаснији од њега били су Пол Милсап са 18, Џамал Мари са 16 и Пи-Џеј Дозир са 15 поена.

У пораженој екипи Трејлблејзерса 15 је убацио Роберт Ковингтон, а по 14 Демијан Лилард, Кармело Ентони и Енес Кантер.

У поразу Тандера на домаћем терену од Чикаго Булса резултатом 124:103, млади српски кошаркаш Алексеј Покушевски забележио је учинак од 7 поена и 7 скокова, уз лош шут за три поена - 1/6 за 23 минута у игри.

Додајмо да је ”Поку” имао и две асистенције и две украдене лопте.

Најефикаснији у његовом тиму били су Ал Хофорд и Франк Џексон са по 15 поена, док је у редовима Булса сјајни Коби Вајт забележио 27 а Зек Лавин три поена мање. 

У условно речено дербију вечери (још увек се играју мечеви само предсезоне), Лос Анђелес Лејкерси су надиграли Финикс Сансе са 112:107.

Први пут на терену били су и Леброн Џејмс (11 поена) и Ентони Дејвис (10 поена), а поново су њихову мању улогу одлично искористили Кајл Кузма убацивши 23 и Тејлен Хортон-Такер, стрелац 18 поена.

Код Санса 21 поена и 9 скокова центра Диандреа Ејтона, 16 је додао Девин Букер, док је Крис Пол имао 8 скокова, 8 асистенција и свега 4 поена на свом конту.

 

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво