Читај ми!

Обрадовић: Овакве завршнице умеју јако да погоде

Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић честитао је екипи Албе на драматичној победи и истакао да овакав пораз одузима самопоуздање тиму али и да се морају концентрисати на наредне мечеве. Кошаркаши Црвене звезде поражени су на свом паркету од екипе Албе, након преокрета и продужетка са 90:84 у мечу 14. кола Евролиге.

Црвено-бели су испустили 14 поена предности у четвртој четвртини, а тренер Саша Обрадовић је честитао супарницима и укратко анализирао узроке пораза.

''У највећем делу утакмице играли смо добро, али смо онда пали и отишли у продужетак. Овакве завршнице умеју јако да погоде, али честитамо Алби јер су заслужили победу. Морамо да гледамо напред, ова утакмица је завршена. Сваки пораз узима мало самопоуздања." рекао је Обрадовић.

Тренер црвено-белих је истакао да је било много осцилација и да је одбрана подбацила у игри.

„У неким моментима смо без икаквог разлога доносили погрешне одлуке, у једном тренутку смо добри, у следећем кроз одбрану нисмо пронашли додатно самопоуздање. Морамо да видимо где смо грешили, да вратимо екипу психички и физички. Одбрана од блокада на Албине шутеве с дистанце била је јако лоша, слабо смо читали ситуације и давали лаке шутеве и поене њиховим најбољим играчима'', закључио је Обрадовић.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара