Читај ми!

Павићевић: Партизан веома поштујемо, очекујем узбудљив дерби

У госте нам долази Партизан, прија нам што се утакмице које играмо проглашавају дербијима и на ту чињеницу смо, с правом, поносни”, истакао је тренер кошаркаша Морнара Михаило Павићевић. Морнар и Партизан ће снаге одмерити у суботу од 19 часова у оквиру деветог кола АБА лиге.

Тренер Барана je укратко анализирао тим и тактику супарника констатујући да црно-бели нису слабији него прошле године, напротив.

"Тим је састављен је од искусних играча, гро тима је остао од минуле сезоне, заслужују сваки респект. То је екипа која претендује на сам врх АБА лиге. Стицајем околности, нису отворили сезону како су очекивали, али нису ни једини. То нас неће заварати да помислимо да Партиизан није на оном нивоу на којем би требало да буде, далеко од тога. "Црно-беле" изузетно ценимо, јер екипа која је састављена од таквих играча мора да се поштује", истакао је Павићевић.

Искусни тренер обећао је да ће његова екипа, после двонедељне паузе због активности репрезентација, одиграти најбоље што може у овом тренутку.

"Наравно да имамо своје адуте и квалитет који смо већ показали у првом делу сезоне, тако да с правом можемо рећи да нас очекује узбудљив дерби", закључио је Павићевић.

Утакмица 9. кола АБА лиге између Морнара и Партизана игра се од 19 сати у суботу.