Читај ми!

Јокић за РТС: Очекујем тимску игру

Никола Јокић се после краћег одмора у његовом Сомбору придружио тиму Денвера и у тренинг кампу Нагетса путем видо линка имао краћи сусрет са медијима, што је дописник РТС-а Александар Жугић искористио да сазна његова очекивања у наредној сезони.

Никола Јокић је дао огроман допринос све већем успеху свог тима и донео славу Денверу али и Србији која се, захваљујући њему, небројано пута поменула у позитивном контексту код милиона Американаца али и људи широм света од Кине до Аустралије.

На интерној конференцији за медије која је трајала 14 минута било је 60 новинара, али су само неки од њих добили шансу да поставе питање играчу од кога се очекује да његов тим поведе до шампионске титуле ове године и говорио је о очекивањима у наредној сезони.

"Мало нам је промењена екипа, отисло је пар играча, а довели смо неке нове. Имамо пар рукија тако да ћемо видети шта ће из свега тога бити. Не знам стварно. Одавно нисмо имали тренинг па нисам видео како раде индивидуално, тако да не знам шта да очекујем. Али увек кажем очекујем да прихвате систем да играмо тимски мислим да неће бити никаквих проблема. Тако да видећемо.", рекао је Јокић.

Никола Јокић је ове године у плеј офу имао 24,4 поена по утакмици у просеку.

Нагетси прву утакмицу ове предсезоне играју 12. децембра када путују у Сан Франциско, после тога дочекују екипу Портланда, љуте противнике из Западне конференције 16. и 18. децембра.

Редовна НБА сезона ове године почиње 22. децембра.
 

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво