Читај ми!

Велики трејд: Вол у Хјустону, Вестбрук у Вашингтону

Ноћас се у НБА лиги догодио велики и значајан трејд Рокитса и Визардса, у којем је Расел Вестбрук отишао у Вашингтон у замену за Џона Вола, који каријеру наставља у Хјустону.

Иако је било спекулација да би након потписивања слободног агента Демаркуса Казинса Хјустон могао да крене по Вола, никакви разговори два генерална менаџера нису вођени до синоћ.

А онда су Томи Шепард из Вашингтона и Рафаел Стоун из Хјустона ступили у контакт и после неколико сати преговора дошли до договора.

Тако Вестбрук иде и престоницу, где ће поново сарађивати са тренером Скотом Бруксом (имали одличан однос и запажене резултате у Оклахоми), док ће у супротном смеру кренути Џон Вол уз једног будућег пика из прве рунде 2023. године.

И Вола ће у Хјустону дочекати добро познато лице, пошто је са већ поменутим Бугијем Казинсом својевремено чинио сјајни динамични дуо Универзитета Кентаки.

Да ли ће после силних и не баш лаких повреда обојице (подсетимо да Вол није играо од децембра 2018. године због повреде Ахилове тетиве) то поново бити то, видећемо кад сезона почне крајем децембра.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво