Читај ми!

Богдан и дефинитивно у Атланти!

Српски кошаркаш Богдан Богдановић своју НБА каријеру наставља у редовима Атланта хокса, са којима је претходно договорио четворогодишњу сарадњу вредну 72 милиона долара, што је понуда коју Сакраменто није хтео да изједначи и задржи га.

Тако ће се Богдановић преселити у Источну конференцију и заиграти у тиму који предводи Треј Јанг, а који има амбиције да се пласира у плеј-оф.

Тако је Атланта одличну ”офсезону”, односно прелазни рок завршила баш онако како је желела, потписавши одличног српског шутера и то тако што Кингси из Сакрамента нису желели да активирају своју опцију и за исту суму га задрже у Калифорнији.

"Богдан има одличан осећај за игру и очекујемо да ће нам одлично пасати са својим офанзивним сетом вештина, искуством и чврстином", рекао је председник кошаркашких операција и генерални менаџер Хокса Травис Шленк.

"Није тајна да је једно од наших највећих подручја фокуса било додавање 'дубине' у шуту и квалитету. Са Богданом као делом наше надолазеће групе, осећамо да су то сада подручја наше снаге", додао је.

Претходно су Хокси довели и Данила Галинарија, Криса Дана, Ражона Ронда и Соломона Хила.

Подсетимо, Богдан је првобитно требало да буде трејдован код Јаниса у Милвоки, али је тај посао пропао због недозвољених преговора, због чега је и НБА лига покренула истрагу која и даље траје.

Богдановић је у до сада одиграних 209 утакмица у најјачој лиги света просечно имао учинак од 13,5 поена, 3,2 скока и 3,5 асистенција.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво