Читај ми!

Филиповски: Оставили смо срце на терену, нисмо имали среће

Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски после пораза од Црвене звезде у 8. колу АБА лиге није имао шта да замери својим играчима. Констатовао је да су играчи дали свој максимум и да се сада треба посветити даљем индивидуалном раду.

Кошаркаши Партизана поражени су од вечитих ривала са 86:85 после узбудљиве завршнице у хали спортова "Ранко Жеравица", али њихов тренер није био незадовољан приказаном игром.

"Завршница полувремена је била онаква какву нисмо желели, али морам да честитам играчима који су се борили. Звезда је стално водила, али смо се борили и дошли смо до прилике да победимо. Оставили смо срце на терену, имали смо добру прилику. Наредни период треба да искористимо за индивидуалан рада, да будемо што бољи и да санирамо повреде којих заиста имамо превише", рекао је Филиповски на конференцији после меча.

Партизан је преко Коди Милера-Мекинтајера имао шансу за тријумф, али шут америчког кошаркаша није завршио у кошу, а Филиповски је упитан и да прокоментарише тај последњи напад.

"Одиграли смо по договору. Прво да зауставимо њихов напад и да видимо да ли нам треба шут за два или за три. Коди је имао задатак да нападне из транзиције. Пробио је, имао је добар флоутер шут. Шут је био на месту, само лопта није ушла", закључио је Филиповски.