Читај ми!

Обрадовић: Биће још изненађења од Звезде

Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић честитао је Барселони на победи и истакао да је, упркос поразу, задовољан игром свог тима у другом делу утакмице. На основу приказане игре у синоћном мечу закључио је да ће још бити пријатних изненађења које ће приредити његов тим у овој сезони.

Кошаркаше Црвене звезде надиграла је Барселона са 76:65 на гостовању у утакмици 10. кола Евролиге, али њихов тренер Саша Обрадовић није био незадовољан упркос поразу.

"Честитке Барселони, заслужили су победу без икакве сумње. Имали смо одређених проблема да играмо против тако организованог, „великог" и атлетски снажног тима, али сам задовољан другим полувременом и целокупним напором тима. Нисмо одустајали, борили смо се до краја и то је врло позитивна ствар за нас".

Обрадовић је укратко анализирао меч и констатовао да ће на основу приказане игре његов тим приредити још пријатних изненађења до краја сезоне.

"Имам замерки на прву четвртину, знам и свестан сам да је Барселона један од најбољих тимова у Европи, али можда је и утакмица у Милану утицала на нас у првој деоници. Једна врло позитивна ствар коју бих истакао је изванредна атмосфера на клупи која нас је мотивисала. И мене лично је мотивисала, то је велико охрабрење за будућност. Мислим да ће бити још пријатних изненађења од нашег тима у овој сезони", рекао је тренер Црвене звезде након меча у Барселони.

Црвено-бели сада имају скор 4-6, док су Каталонци лидери на табели Евролиге са осам победа и само једним поразом.

У наредном колу Црвена звезде дочекује екипу Анадолу ЕФЕС-а, док већ у понедељак игра и меч 8.кола АБА лиге са Партизаном у хали спортова "Ранко Жеравица".

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара