Читај ми!

Обрадовић: Победићемо ако нам се укаже шанса

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић очекује тешку утакмицу са Барселоном која је водећи тим на табели Евролиге, али не искључује и могућност да његов тим на гостовању приреди изненађење и надигра фаворита. Сличан оптимизам влада и међу играчима срвено-белих.

Кошаркаши Црвене звезде гости су тима Барселоне вечерас од 21 час у дворани „Блау Грана" у утакмици 10. кола Евролиге.

"Играмо против још једне екипе која је фаворит за ТОП 4. Пуно квалитета имају на свакој позицији. Играју код куће, имају улогу фаворита.Када играмо против екипа које су условно речено „на папиру" боље, врло је важно и какав утисак остављате. Очекујем да одиграмо добро, и зашто да не - да изненадимо ако нам се укаже шанса" рекао је тренер Саша Обрадовић.

Слично расположење је и међу играчима којима је подстицај за оптимизам пред вечерашњи дуел била победа над Арманијем на гостовању у Милану.

„Очекује нас изузетно тешка утакмица. Долазимо у Барселону у добром расположењу након велике победе у Милану. Али то не значи да идемо тамо са намером да не одиграмо добру,чврсту утакмицу, и покушамо да изненадимо Барселону. Играју сјајно, што се види и по њиховом пласману на табели. Први су и то заслужено. Попуњени су на свим местима, не зна се одакле прети већа опасност и свако у рукама те вечери може да има велики број поена у рукама.Предводи их Миротић фантастичан играч, али далеко да су остали мање квалитетни. Морамо да одиграмо као у Милану константно и стрпљиво и имаћемо нашу шансу", рекао је крилни центар црвено-белих Марко Јагодић-Куриџа.

Утакмица Барселоне и Црвене звезде почиње у 21 час, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво