Читај ми!

Партизан бољи од Уникса

Кошаркаши Партизана савладали су Уникс са 89:86 у утакмици 8. кола Еврокупа.

Због проблема Хувентуда и Венеције са коронавирусом, Партизану су одложени мечеви 6. и 7. кола, па данашњи дуел дочекује са учинком од две победе и три пораза.

"Немамо много времена за одмор и сада је тренутак када треба бити најпаметнији. Најважнија ће бити енергија. Имамо три утакмице у седам дана, са много јаким противницима. Први на реду је Уникс, који има велики индивидуални квалитет и зато ће бити важно да имамо високу концентрацију и да се паметно спремамо за сваког противника - једног по једног", изјавио је Филиповски за клупски сајт.

Плејмејкер Немања Гордић истиче да је битно да тимски зауставе ривала.

"Иако знамо распоред, сва пажња нам је усмерена ка првом следећем ривалу. Екипу Уникса чине јако добри играчи и велики број њих има пуно поена у својим рукама. Ми их морамо зауставити тимски, уз максималну енергију током свих 40 минута. Веома је важно да од почетка утакмице, од прве лопте, будемо 100 посто концентрисани и да кроз игру која нам више одговара правимо резултат", рекао је Гордић.

Након меча са Униксом, кошаркаши Партизана ће утакмицу 6. кола против Хувентуда одиграти већ у четвртак, а серија тешких мечева биће комплетирана 23. новембра, када црно-бели дочекују Црвену звезду у АБА лиги.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара