Читај ми!

Ко ће на клупу Партизана?

Дан након што је сменио тренера Владу Шћепановића, Партизан је у веома активној потрази за новим тренером. Иако је био први фаворит, македонски стручњак Сашо Филиповски изгледа ипак губи трку са бившеим тренером црно-белих - Александром Џикићем.

Руководство Партизана је у петак ”пресекло” и сменило Владу Шћепановића са места тренера првог тима.

Тим ће у данашњем мечу у Лакташима против Игокее водити тренер јуниора и бивши члан Црвене звезде Миливоје Лазић, којег ће, вероватно у понедељак, заменити нови тренер.

Као главни фаворит да то место преузме важио је Сашо Филиповски, стручњак који има поприлично искуство вођења тима у регионалној лиги (у два наврата био на клупи Олимпије из Љубљане), али и Европи.

Међутим, у трку је ”улетео” и Александар Џикић, и чини се брзо преузео вођство. 

Како се може чути, стручњак који је Партизан водио у сезони 2016/2017, а потом 2018. године са подгоричком Будућношћу освојио титулу у АБА лиги, велика је жеља председника клуба Остоје Мијаиловића.

Наводно, Џикић је био одбио прву понуду, али је ипак ушао у озбиљне преговоре са својим бившим клубом, уз одређене услове који се не тичу само финансија.

Уз поменуту двојцу тренера који су у ”финалу” овог избора, чаршија је на клупу Партизана доводила и актуелног тренера Меге Владу Јовановића, Мирослава Муту Николића али, што је најзанимљивије, и трофејног тренера Црвене звезде Дејана Радоњића, чији је контакт са црно-белима ипак демантовао његов агент.

Свакако, треба очекивати промоцију у Партизану почетком наредне седмице.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи