Читај ми!

Звезда у Подмосковљу гостује код последњепласиране екипе у Евролиги

Кошаркаши Црвене звезде играју у Москви од 18 часова против екипе Химкија у 6. колу Евролиге. Црвено-бели гостују у дворани "Митишчи арена" у Подмосковљу, где ће наступити у најјачем саставу. Промене резултата и ток утакмице Химки – Црвена звезда пратите на нашем порталу.

Тренер српског и регионалног шампиона Саша Обрадовић позива на опрез јер су слаби резултати Химкија у досадашњем току Евролиге проузроковани великим бројем заражених коронавирусом.

"Химки у досадашњем току лиге и сезоне, није показао ни право лице, ни пун ростер, коначно су заједно. Сви су ту сем Стефана Јовића, цела екипа је на окупу. Верујем да ову утакмицу виде као прилику да се врате на неки колосек. Они су као екипа можда и најгоре погођени овим коронавирусом и свим последицама које носи", рекао је Обрадовић и додао:

"Ми, ипак, треба да размишљамо само о нама, и тај неки кондициони део, можда можемо физичком игром свих 40 минута да тражимо нашу шансу за победу. Химки је ако не екипа за Ф4, за Топ 8 сигурно, такав им је ростер. Понављам, ми имамо своје проблеме – адаптација Терија и Рочестија, период прилагођавања О'Брајанта који је потребан уз несумњив квалитет који поседује..."

Екипа са Малог Калемегдана одиграла је до сада четири меча у најјачем европском такмичењу и има половичан учинак (2-2), док је Химки последњи на табели са свих пет пораза.

Црвено-бели се након меча у Москви, враћају у суботу у преподневним часовима у Београд, већ у понедељак очекује их меч 5. кола АБА лиге са Крком, а онда креће изузетно тешка серија утакмица коју отварају гостовањем у Минхену.

Промене резултата и ток утакмице Химки – Црвена звезда пратите на нашем порталу.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи