Читај ми!

Шћепановић: На терену се доказује љубав према клубу

Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић био је изузетно незадовољан поразом екипе од Буржа 89:76 у петом колу Еврокупа.

Партизан је прекинуо серију од три победе у свом такмичењима и поразом од Буржа у Београду отежао себи пут ка топ 16 фази Еврокупа, после пет одиграних мечева.

"Многе ствари су ми сада јасније. Kада после онакве утакмцие против Цедевите и два дана приче да не смемо да потнецимо Бурж, да су озбиљна екипа, да ми нисмо бољи него што јесмо... Драго ми је што је њима ова утакмица јасно показала да нису тог квалитета да би могли да добију било кога", почео је Шћепановић.

Тренер Партизана истакао је да се на терену показује љубав према клубу.

"Можемо да побеђујемо само ако оставимо срце на терену. Да ли су оставили, сигурно нису. Потпуно заслужена победа француског тима. То је био час како се воли клуб. На терену се показује како се воли клуб, а не у интервјуима, хваљењем навијача, сликама на Инстаграму, ударањем у срце... Терен је мерило колико се воли клуб", рекао је видно нерасположени Шћепановић.

Стратег црно-белих рекао је и да не бежи од одговорности.

"Ослабљени смо од почетка године, али нисам човек који тражи алиби. Ми имамо 12 играча, сви су првотимци Партизана и нису случајно ту. Ако можда тренер не ваља, тактика не ваља... Не може тренер да се бори и да више воли клуб од играча. Изгубили смо много лопти, а искуство ми говори да је то због потцењивања, деконцентрације... Сву кривицу преузимам на себе, без икаквог проблема. Kлуб ме је довео, клуб је ту да одлучи да ли ћу да наставим посао. Савест ми је чиста", рекао је тренр Партизана.

Наредну утакмицу у Еврокупу Партизан игра 4. новембра, а у Београд стиже непоражена екипа Хувентуда.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво