Читај ми!

ФМП био близу изненађења, Будућност ипак ишчупала победу

Кошаркаши подгоричке Будућности победили су ФМП са 77:76, у утакмици 4. кола АБА лиге. Будућност је задржала максимални учинак на старту нове сезоне у регионалном такмичењу, иако је клуб из Железника пружио добар отпор.

ФМП је одиграо одличну прву четвртину и свео домаћина на само 12 поена, али су Подгоричани одговорили у другој деоници и добили је са чак 30:16.

Тада су преузели контролу над утакмицом и до краја сачували предност, упркос налетима екипе коју води Владимир Јовановића. Гости су чак и стигли до минималног вођства два минута пре краја, али нису успели да га задрже.

У победничком тиму доминирао је квартет Ивановић-Кобс-Еџим-Апић, који је постигао 66 од 77 поена читаве екипе.

Најефикаснији је био Кобс са 24, пет мање додао је Ивановић (пет асистенција), Еџим се зауставио на 12 и шест ухваћених лопти, а Апић на 11.

Код ФМП-а, истакао се Ненадић са 20 поена, Лазаревић је био близу дабл-дабла (12 поена и осам скокова), док је Филип Човић такође постигао 12 и поделио осам асистенција.

У редовима Будућности на клупи је био некадашњи капитен Црвене звезде Лука Митровић, али није улазио у игру.

Изабраници Петра Мијовића придружили су се црвено-белима на челу табеле, пошто оба тима имају учинак 4-0, док је ФМП доживео и трећи узастопни неуспех.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво