Читај ми!

Обрадовић: Мега неугодан ривал са много талената у тиму

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је да ће Мега бити незгодан ривал у 4.колу АБА лиге. Црвено-бели у недељу у подне гостују Меги у Хали спортова "Ранко Жеравица", а оба тима дуел дочекују без пораза у досадашњем делу регионалног такмичења.

"Неугодна утакмица и противник са пуно талената у тиму, који су сигурно будућност наше и светске кошарке. Има их доста који имају квалитет, али у првом плану су Петрушев и Симоновић који су главне полуге амбициозног тима који увек игра препознатјиво, агресивно, са пуно трчања."

"Међутим, на првом месту гледамо само себе. Ову утакмицу морамо да схватимо, и да јој приступимо врло озбиљно. Никада није лако после велике победе, играчи знају да се опусте, и потрошња је била велика против ЦСКА, али желимо да одиграмо добру утакмицу и одржимо континуитет добрих резултата и игара који имамо у последње време", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Кошаркаш Дејан Давидовац пред овај меч позива на максималан опрез.

"Утакмицу са ЦСКА смо оставили иза себе већ у четвртак увече, иако нам много значи у сваком смислу. Окренули смо се наредним мечевима и обавезама, чека нас узузетно напоран период и много утакмица, прва у низу је са Мегом."

"Ради се младој, амбициозној екипи која има свој квалитет и пуно самопоуздања, о чему сведочи и почетак овогодишње АБА лиге. Очекујемо физички јаку утакмицу са пуно трчања и никако не смемо д аим дајемо пуно простора у нападу, јер корист сваку шансу. На првом месту трудићемо се да поновимо утакмице из претходног периода", истакао је Давидовац.